Pàgines

divendres, 24 de febrer de 2012

L'educació i la cultura, eines de desenvolupament

Durant un viatge recent a Moçambic, el director general de Cooperació a Desenvolupament, Carles Llorens, s’ha reunit amb els representants dels projectes de cooperació que aquest organisme català finança al país, entre els quals es troba el projecte de Contes pel món.

Convocada pel representant de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) a Moçambic, Rui Reis, la trobada s’ha celebrat a l’oficina tècnica de cooperació al país de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID).

Contes pel món hem estat acompanyats per les ONGs Asociación para la Salud Integral y el Desarrollo Humano (ASIDH) i Médicus Mundi, així com per dos representants de la Comunitat de Sant Egidio, que treballa tant a Moçambic com a l’Estat espanyol.

En el decurs de la trobada, cadascuna de les ONGs assistents hem presentat la nostra entitat, detallant la feina realitzada i els objectius i les prioritats del projecte que duem a terme a Moçambic.

Per la seva banda, Carles Llorens ha expressat el compromís i l’esforç del Govern català per continuar donant suport als projectes de cooperació a Moçambic, tot i la difícil situació econòmica actual, i ens ha encoratjat a fomentar la creativitat per trobar nous mecanismes que ens permetin refermar la nostra tasca.

Ressaltant les potencialitats del projecte de cadascuna de les ONGs presents, Llorens ha afirmat que, en el marc del treball de Contes pel món, l’educació i la cultura són un dels camins més sòlids per aconseguir el desenvolupament.

Més informació de la visita al web de l'ACCD: http://ves.cat/a7XK

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada